Erhvervsrengøring - Gladsaxe og Nordsjælland

Erhvervsrengøring til alle behov

Vi tilpasser os efter vores kunders behov og ønsker, hvad enten det drejer sig om kontorrengøring eller vinduespudsning. Har I brug for rengøring dagligt eller med faste intervaller, så finder vi sammen en løsning netop til jer. Vi har lang erfaring med at have glade kunder, derfor står vi altid til rådighed for dinge behov. Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet!

Vi tilbyder:

  • Kontorrengøring
  • Butiksrengøring
  • Klinikrengøring
  • Skolerengøring
  • Vinduespudsning
  • Samt andre ydelser

Alle typer rengøring

Vi udfører praktisk taget alle typer rengøring i alle mulige områder. Hos vores kunder gør vi på nuværende tidspunkt rent i små og store kontorer, supermarkeder og butikker, lægeklinikker, skoler, produktions-virksomheder, kollegier mm. Og så pudser vi naturligvis også vinduerne.

Har du brug for en grundig rengøring af dine lokaler?

Vores medarbejdere betragter din arbejdsplads som deres egen. Vi bruger faste folk på vores pladser, og det gør  at de kender arbejdet godt, og at vores kunder ved at de kan stole på dem. Kontakt os venligst for mere information. Ring og hør mere på (+45) 25 37 08 06 eller gå til kontaktside.

Læs mere om vores ydelser inden for erhvervrengøring.

Kontorrengøring i Gladsaxe og Nordsjælland

Vi har stor erfaring med rengøring af både store og små kontorlokaler.

Kontoret skal være et rart sted at opholde sig

Kontoret er en arbejdsplads hvor man typisk tilbringer mange timer hver dag, og derfor er det vigtigt at der er rent og pænt, og behageligt at være. Dertil kommer tilstødende lokaler såsom køkken og toiletter mm.

Daglig rengøring af dit kontor eller med interval

Når omgivelserne er i orden kan jeres medarbejdere koncentrere sig om deres arbejde. Vi skræddersyer en løsning der passer netop til jeres behov – enten med daglig rengøring eller med intervaller.

Gladsaxe rengøring & ejendomsservice tilpasser en løsning til dit behov

Ring og lav en aftale med os om et møde! Vi finder sammen et godt tidspunkt hvor vi kan se jeres lokaler og tale om jeres ønsker og behov. Og derefter giver vi et uforpligtende tilbud. Ring på telefon  (+45) 25 37 08 06.