Kort om Gladsaxe Rengøring og Ejendomsservice

Gladsaxe Rengøring og Ejendomsservice

Gladsaxe Rengøring & Ejendomsservice er et mindre firma, som har eksisteret siden 2003. Vi har siden da fået en fast og tilfreds kundekreds, som både omfatter private og virksomheder. Dertil kommer kunder som har behov for at få løst en enkelt opgave. Vi servicerer vores kunder med mange forskellige opgaver og er glade for at de ofte anbefaler os til andre. Disse anbefalinger ser vi som det bedste bevis på at vores kunder er glade og tilfredse.

Kompetent service

Vi sætter en ære i, at levere en god og kompetent service, som svarer til kundens behov og ønsker. Og så skal det naturligvis være til en rimelig pris.

Tillidsforhold

Noget at det vigtigste for os  er at vi kan holde på vores dygtige medarbejderne, så de får god erfaring med deres opgaver, og så vores kunder ved at de kan stole både på os som firma og som enkeltpersoner.

Medarbejdere

Vi sørger for at nye medarbejdere får en grundig oplæring, så de er fortrolige med opgaven og ved hvad der kræves. 

Professionel stolthed

Vi synes det er vigtigt at vores medarbejdere er glade for deres arbejde, og kan udføre det med professionel stolthed. 

Professionel rengøring

Gladsaxe Rengøring & Ejendomsservice for erhverv og boligforeninger

Gladsaxe Rengøring & Ejendomsservice har specialiseret sig i at betjene erhvervskunder og boligforeninger. I mange tilfælde udfører vi en hel vifte af service opgaver. Udover de faste opgaver, kan det være hovedrengøring, flytning af møbler, handy-man opgaver og malerarbejde mm. Det gør at kunden ikke behøver en lang række leverandører at holde styr på, men hurtigt og nemt kan få løst opgaverne.

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller er du nysgerrig på dine muligheder hos os, er du velkommen til at henvende dig og høre meget mere om dine muligheder hos os. Vi mestrer store som små opgaver inden for rengøring og ejendomsservice. Det er naturligvis helt uforpligtende at høre mere og få et godt tilbud på sin opgave. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig.